inapoi

• Povestea noastra •

Despre noi

Cine suntem

Mica noastra poveste

Istoria Filicori Zecchini a inceput in 1919 la Bologna, cand Aldo Filicori si Luigi Zecchini au descoperit secretul unei cafele perfecte: modalitatea de prajire a acesteia. Asa ca au inceput sa importe cafeaua cruda si s-o prajeasca dupa o metoda proprie, creind astfel o gama variata de amestecuri. S-a nascut astfel marca Filicori Zecchini care in curand avea sa devina un sinonim cu cafeaua si care este astazi la nivel mondial un reprezentant inimitabil al espresso-ului autentic si certificat italian.

In 2015 o echipa de trei oameni a pus bazele viitoarei cafenele Filicori Zecchini Pitesti, din dorinta de a aduce in acest oras nu numai o cafea adevarata ci un concept revolutionar, un stil de viata modern, elegant, luxos dar accesibil in acelasi timp, ancorat in prezent si care sa poata concura cu orice alta franciza Filicori Zecchini din lume. Dupa o munca asidua de cateva luni (pentru care multumim colaboratorilor nostri), pe 1 iunie 2016 a avut loc deschiderea oficiala. Ambientul placut, mobilierul modern si ergonomic, muzica de calitate, serviciile de un foarte inalt standard, complet diferit de ce exista in Pitesti pana atunci, si nu in ultimul rand produsele foarte bune au facut ca in scurt timp cafeneaua FZ Pitesti sa fie apreciata de un numar tot mai mare de clienti, dornici fie de o clipa de relaxare, fie de un spatiu propice intalnirilor de afaceri sau pur si simplu pentru o iesire cu prietenii sau familia.

Avand personal tinar, educat, ambitios si motivat, cafeneaua FZ Pitesti isi propune sa arate publicului pitestean, si nu numai, ca lucrurile se pot face si "ALTFEL", intr-un mod cu adevarat profesionist, orientat in primul rand catre client si satisfactia acestuia. La noi clientii nu vin numai sa bea o cafea, ci sa-si petreaca timpul intr-o atmosfera relaxanta, civilizata, savurand produse de probabil cea mai inalta calitate, rupandu-se un pic din stressul cotidian. Din postarile pe pagina noastra de facebook se poate vedea ca lumea din Pitesti chiar avea nevoie de un concept "ALTFEL" iar clientii sunt pe deplin multumiti de produsele si serviciile noastre.

Va asteptam in locatia noastra pentru a va arata ce presupune o cafenea adevarata din mileniul trei.

Te astepatam la
Filicori Zecchini